.:: دومیـــــــــم | سرگرمی دانلود آموزش ::.

طنز جوک sms فال اخبار جنجالی عکس دانلود تفریح اموزش جومونگ عکس بازیگر هالیوود کلیپ های موبایل ترفند ها نرم افزار مجانی

.:: دومیـــــــــم | سرگرمی دانلود آموزش ::.

طنز جوک sms فال اخبار جنجالی عکس دانلود تفریح اموزش جومونگ عکس بازیگر هالیوود کلیپ های موبایل ترفند ها نرم افزار مجانی

نقش امام(ره) در پخش سلطان و شبان

داریوش فرهنگ از نقش حضرت امام خمینی (ره) در صدور مجوز پخش برای سریال سلطان و شبان خبر داد.

به گزارش آفتاب، داریوش فرهنگ که در برنامه تلویزیونی «سی» درباره 4 مجموعه تلویزیونی ساخته شده توسط وی در سال‌های پس از انقلاب با فریدون جیرانی گفتگو می‌کرد، ضمن تشریح چگونگی ساخت سریال «افسانه سلطان و شبان»، برای اولین بار از نقش امام خمینی (ره)، در صدور مجوز پخش برای این سریال پرده برداشت.

داریوش فرهنگ با اشاره به اینکه «سلطان و شبان» هنوز هم مخاطب دارد و حتی به لهجه‌ها و زبانهایی مثل کردی، ترکی، لری و مازندرانی هم دوبله و پخش شده و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است گفت: «در سال‌های نخست پس از پیروزی انقلاب، من و مهدی هاشمی که بلندپروازی‌های زیادی برای حضور در عرصه تصویر داشتیم، تئاتر را که دچار بی‌سر و سامانی شده بود رها کردیم».

وی افزود: «ما دنبال فعالیت جدیدی که خاص و ویژه باشد بودیم و به همین دلیل از شانس بزرگ زندگی‌مان که تجربه همکاری مستمر تئاتری با بهترین نویسنده‌های آن دوره بود استفاده کردیم».

فرهنگ گفت: «مهدی هاشمی، همان‌گونه که نیوتن، زمانی که زیر درخت سیب خواب بود و با افتادن سیب، ناگهان فریاد زد "یافتم، یافتم"، شبی از خانه‌شان که در همسایگی خانه ما بود، نزد ما آمد و در حالی که کتاب "تاریخ عالم آرای عباسی" را در دست داشت گفت" یافتم، یافتم"»!

این کارگردان مطرح سینمای ایران ادامه داد: «در آن کتاب در حدود 5 خط، اشاره شده بود که در زمان شاه عباس، گویا داستانی مشابه داستان سلطان و شبان اتفاق افتاده و خود شاه عباس دست به چنین کاری زده بوده است. ما این ایده را پسندیدیم».

نویسنده و کارگردان سلطان شبان گفت: «کل پس انداز من و همسر اولم، سوسن تسلیمی، و مهدی هاشمی و همسرش، گلاب آدینه، در آن زمان، تنها سه سکه طلا بود، که آن را فروختیم و برای نوشتن داستان سلطان و شبان با پول آن، به هتلی در شمال کشور رفتیم و در آنجا فیلمنامه را نوشتیم».

داریوش فرهنگ افزود: «من و مهدی هاشمی عهد کردیم که اگر نتوانیم با فیلمنامه سلطان و شبان وارد عرصه تصویر (سینما و یا تلویزیون) بشویم، کلاً فعالیت هنری در تئاتر را هم رها کنیم»!

وی گفت: «ما سال 60 با این فیلمنامه که در 11 قسمت نوشته شده بود، به آقایان بهشتی و انوار مراجعه کردیم، که آن‌ها هم این فیلمنامه را پسندیدند و به سرعت وارد فاز تولید و فیلمبرداری شدیم و فیلم در سال 61 آماده پخش شد، اما در این مرحله تلویزیون اجازه پخش به سلطان و شبان نداد»!

کارگردان سلطان و شبان گفت: «بسیار جالب است که همه بدانند که آقای بهشتی فیلم را خدمت امام (ره) بردند و نشان دادند و ایشان گفتند "خیلی خوب است و نشان بدهید". و سلطان و شبان پخش شد و هیچ مشکلی هم به وجود نیامد».

داریوش فرهنگ در بخش دیگری از سخنانش درباره سریال سلطان و شبان، گفت که تولید این مجموعه که تهیه‌کنندگی آن را علیرضا مجلل، بر عهده داشته، حدود 500 هزار تومان (در آن زمان) هزینه داشته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد